update – deschiderea patinoarului de la palatul brukenthal avrig amânată pentru data de 1 decembrie

Sibienii vor avea la dispoziție în această iarnă încă un loc în care pot să meargă să patineze. Este vorba de Grădina reşedinţei de vară Brukenthal din Avrig, acolo unde vineri seară se inaugurează un patinoar de peste 200 de metri pătrați.

UPDATE – Deschiderea a fost amânată
”Vă informăm că, din cauza unor probleme tehnice, inaugurarea patinoarului se va amâna. Ne cerem scuze şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se arată într-un anunț al celor de la Palatul Brukenthal Avrig. Deschiderea va avea loc pe 1 decembrie.

Știrea inițială
Noul patinoar va fi principala atracţie a Târgului de Crăciun Brukenthal ce va fi organizat în Grădina Franceză din faţa Oranjeriei. Patinoarul va fi acoperit de gheaţă artificială şi are o suprafaţă de 200 metri pătrați.  De la târg nu va lipsi Moş Crăciun, pentru care am pregătit şi o pistă de aterizare. Copiii vor găsi la palat locul perfect pentru a se bucura de iarnă şi de zăpadă. Pot urca pe patine sau pot aluneca cu sania pe derdeluşul amenajat în apropierea patinoarului. Între două reprize pe patine sau pe sanie, cei mici se pot încălzi cu un ceai cald sau cu o plăcintă cu măr şi scorţişoară. ”Până de Crăciun organizăm şi spectacole de colinde. Elevii şi preşcolarii îşi pot face programare pentru un spectacol de Crăciun la recepţia palatului. Adulţii vor găsi şi ei locul ideal pentru a se bucura împreună cu copiii lor sau pentru a se încălzi cu un vin fiert şi cu un hot dog”, spun cei de la palatul Brukenthal Avrig.Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei că să intre la patinoar, în timp ce un bilet pentru un adult va costa 15 lei. Închirierea patinelor costă 10 lei pentru o sesiune de 1h30. La grupurile mai mari de 10 persoane, costul biletului este de 10 lei. Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00 până la 1 Aprilie 2017. Primii participanţi la petrecerea inaugurală de vineri, vor avea intrare gratuită.

Ultima oră

Comentariul meu