PNL, cel mai susținut partid de către sibieni! ” Ne onorează această încredere!” (P.E.)

0 1.731

La mijlocul campaniei electorale, Partidul Național Liberal este cel mai activ și implicat partid din Sibiu. Candidații PNL au avantajul că au ținut legătura cu locuitorii județului constant, nu doar în perioade de alegeri.

Prezența permanentă printre oameni și proiectele în interes comunitar se dovedesc a fi principalele atuuri în competiția electorală, iar în Sibiu s-a realizat o detașare netă a PNL față de celelalte partide. Întâlniri în fiecare comună, din casă în casă, materiale de informare, dar mai ales discuții directe cu cetățenii au făcut ca în Sibiu, PNL să fie cotat pe primul loc, detașat, în intențiile de vot ale cetățenilor.
Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu susține că pentru liberali, încrederea acordată de către sibieni este onorantă și obligă organizația la și mai multă muncă. „Ne onorează această încredere, ne obligă foarte mult la muncă multă și seriozitate. De când am devenit președinte de organizație, am sudat o echipă a PNL Sibiu pe niște criterii foarte clare: integritate, implicare permanentă pentru oameni și soluții concrete prin proiecte. Eu cred că așa am reușit să-i convingem pe sibieni că suntem cea mai buna soluție pentru alegerile parlamentare. Așa cum am reușit să avem până acum în parlament, cu toate că am fost în opoziție, proiecte cu efect direct asupra vieții de zi cu zi a cetățenilor, așa vom face și de acum. Sper cu și mai multă forță. Am fost parteneri cu președintele Klaus Iohannis în toată activitatea noastră. Dorim să rămânem parteneri pentru a urmări, cu forță de decizie, soluțiile în interes public pe care le avem pentru țară”, a declarat Raluca Turcan.
Partidul Național Liberal este urmat, la distanță mare de vot de PSD, în timp ce alte formațiuni nu reușesc să capitalizeze opțiuni de vot pentru Parlamentul României.
Votul de la alegerile parlamentare ar urma să continue mesajul transmis de sibieni la alegerile locale, în urma cărora PNL Sibiu deține conducerea Consiliului Județean și are 32 de primari în județ.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...