VIDEO – Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Națională a României: ” 1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care gândim şi simţim româneşte”

2.183

Klaus Iohannis s-a adresat joi tuturor românilor, de Ziua Națională a României, printr-un mesaj video postat pe pagina sa oficială de facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe Facebook, un mesaj video cu ocazia Zilei Naţionale, în care le-a urat „La mulţi ani!” românilor şi a arătat că această zi semnifică libertatea, iar ea trebuie să fie permanent o sursă de inspiraţie pentru a construi o ţară „prosperă, demnă şi unită” în jurul unor idealuri, anunță news.ro. ”1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care gândim şi simţim româneşte. În această zi specială, să celebrăm trecutul şi să privim cu optimism spre viitor. Aniversarea Marii Unirii este despre libertate, despre cum se poate îndeplini un ideal, dacă toate energiile unei naţiuni sunt puse în slujba unui ţel comun. Semnificaţia acestei zile să ne fie permanent o sursă de inspiraţie pentru a construi o ţară, demnă şi unită în jurul unor proiecte majore”, se arată în mesajul lui Klaus Iohannis.
Clipul postat de preşedinte a fost înregistrat la Palatul Cotroceni. În final, preşedintele le urează românilor „La mulţi ani!”. „La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla! La mulţi ani, România!”, încheie şeful statului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi