VIDEO – Declarații importante făcute vineri de liderul PMP Eugen Tomac și candidații de la Sibiu. ÎNREGISTRAREA transmisiei în direct (P.E.)

946

Partidul Miscarea Populara Sibiu organizează vineri,  2 decembrie 2016,  ora 13, la sediul PMP Sibiu din Sibiu, str. Arhivelor, nr. 2,  o conferinta de presa.

Conferința este sustinuta de presedintele PMP Sibiu, Diana Simona Popa si invitatul  special, Eugen Tomac, presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara. „Cred cu tărie că după 11 decembrie niciun partid nu va putea face guvernarea fără Partidul Mișcarea Populară. Suntem pregătiți de acest lucru și ne vom duce obiectivele noastre până la capăt. Noi vom intra la guvernare cu (…) două condiții foarte clare: ca majoritatea din care facem parte, parlamentară, să accepte, să susțină inițiativa noastră privind reducerea numărului de parlamentari la 300, iar în cadrul Guvernului să se înființeze ministerul Unificării”, a explicat Tomac, citat de agerpres.ro. Liderul PMP spune că partidul său va obține la alegeri „un scor din două cifre”.
„La nivelul Sibiului, eu mă bucur că avem un electorat care se uită cu mult interes către partid. (…) Scorul pe județul Sibiu este de 7% la ora actuală. (…) La nivel național va fi un scor cu două cifre. Va fi un scor bun. (…) Scorul pe care îl avem în sondajele noastre, de peste 9 la sută, ne face încrezători că vom obține pe 11 septembrie un scor cu două cifre”, a mai spus Tomac.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI ÎN DIRECT DE PE ORA DE SIBIU

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi