LIVE VIDEO – Dezbatere despre ”cum să vorbim în public fără să leșinăm” la USR Sibiu. TRANSMITEM ÎN DIRECT (ora 16.00) (P.E.)

1.810

Candidatul principal al USR Sibiu pentru Camera Deputaților, sibianul Dan Barna, promite o nouă discuție interesantă duminică după amiază. Vom transmite în direct de la sediul USR Sibiu.

”Continuăm Festivalul USR Sibiu cu încă un eveniment – „Cum să vorbim în public fără să leșinăm”. Și cine ar fi mai bine să ne prezinte câteva trucuri dacă nu Dan Barna, un orator desăvârșit. Promitem o atmosferă excelentă și oameni de calitate. Ne vedem acolo!”, spun cei de la USR Sibiu.
Așadat sunteți așteptați duminică, 4 Decembrie, la ora 16:00 la sediul USR Sibiu (str. 9 Mai, nr. 9). Cine nu ajunge poate să vadă în direct dezbaterea, pe Facebook pe Ora de Sibiu.

Cine este Dan Barna
Născut în Sibiu. Copilăria pe delniţele din Poiana și Rășinari. Colegiul Gheorghe Lazăr, licenţă în drept la Univ București, Master în Management de Proiect la Politehnică și Expert în Fonduri Europene certificat de Institutul de Politici Europene din Berlin. Avocat, instructor-formator și consultant al Comisie Europene. Antreprenor timp de 10 ani şi cofondator al www.fonduri-structurale.ro
Din mai până în octombrie 2016 am fost Secretar de Stat la Ministerul Fondurilor Europene: 4.1 miliarde € atrase, 39 de apeluri de finanţare deschise în valoare de 13 miliarde € (ex – Şcoala pentru Toţi – 170 mil € sau Romania Start Up Plus – 40.000 € granturi pt antreprenori).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.