Derbi sibian în eșalonul secund de baschet. Magic joacă cu satelitul lui CSU

697

După o pauză de aproape trei săptămâni, Magic Sibiu își reia parcursul în Liga I de Baschet Masculin. Jucătorii antrenați de Bogdan Spînu debutează în returul primei faze a competiției marți, 6 decembrie, în compania celor de la BC CSU 2 Sibiu.

În tur, meciul s-a încheiat cu victoria adversarilor, scor 90-81. Duelul local dintre Magic Sibiu și BC CSU 2 Sibiu se joacă de la ora 18:30, în Sala Transilvania. Baschetbaliștii lui Magic Sibiu au avut suficient timp la dispoziție pentru a se antrena și vor juca în runda a opta cu moralul ridicat. În retur, antrenorul Bogdan Spînu va putea conta pe întregul efectiv de jucători, mai puțin pe Adrian Bleoca, tânărul jucător fiind încă accidentat.
„Începem treaba cu gânduri bune. E clar că cei de la CSU sunt favoriți, dar încercăm să le facem o viață cât mai grea. Noi avem nevoie de maximă concentrare, trebuie să ne apărăm bine și să aducem în atac elementele noi pe care le-am exersat. Jucătorii sunt apți, a revenit și George Tănase. După partida de marți, cu CSU, mai avem un hop: meciul cu Știința București. Mergem cu pieptul sus la meciul cu Știința”, a spus Bogdan Spînu, antrenorul lui Magic Sibiu.
După meciul cu CSU Sibiu, Magic mai are de disputat o singură partidă în acest an. Clubul sibian primește în data de 18 decembrie vizita celor de la Știința București, formație pe terenul căreia, în tur, Magic Sibiu a fost aproape de o revenire. Din păcate, partida disputată în Capitală s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 73-62.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi