FOTO – Eveniment special pentru 16 cupluri de sibieni. Au spus din nou ”DA” la nunta de aur sau cea de argint

619

Joi, 1 Decembrie 2016, Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit cea  de-a XII-a ediţie a Nunţii de Aur şi de Argint.

La celebrarea a 50 respectiv 25 ani de la căsătorie, de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, 9 cuplu „de aur” şi 7 cupluri „de argint” prezente, au confirmat  faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni. Alături de cuplurile de aur si de argint s-au aflat naşi, rude și prieteni, în total fiind prezente la aniversare peste 100 de persoane.
Evenimentul a fost deschis la ora 11 de către domnul Primar, Mihalache Daniel Tudor, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 50 respectiv 25 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului nostru. A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții ortodocși şi evanghelici şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde toate cele 16 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. nunta-de-aur-si-argint-2016-5Cuplurile prezente și invitații acestora au închinat un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, alături de primarul şi viceprimarul oraşului, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani.
Cuplurilor sărbătorite li s-au înmânat anul acesta  medalioane gravate personalizate, sticle de șampanie și o poză înrămată a cuplului la această aniversare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi