”Prețuri mici, căldură mare” – deviza sub care CIS Gaz SA intră pe piața furnizorilor de gaze naturale pentru populație

0 1.887

Ne-am obișnuit să alegem un furnizor de telefonie mobilă în funcție de ofertele care ne atrag atenția. Nici internetul nu mai este furnizat de o singură companie. Îți poți alege și furnizorul de cablu TV sau televiziune digitală.

Următorul pas este alegerea furnizorului de gaze naturale și energie electrică. Ambele domenii sunt liberalizate în mare parte, iar începând cu 2017 vor fi complet liberalizate. Adevărul este că, în final, toată lumea are de câștigat din asta: consumatorii – populația – va avea de ales între mai mulți furnizori de gaze naturale și asta înseamnă concurență nu doar în a face reduceri de prețuri ci și în a îmbunătăți calitatea serviciilor; dar și firmele private câștigă o piață liberă, în care monopolul marilor furnizori poate fi concurat prin politici de prețuri și servicii conexe. Piața liberă – liberalizată în acest caz – este un mare câștig al tuturor!cis-gaz

CIS Gaz SA cu o experiență de 25 de ani în domeniul gazelor naturale este o companie privată condusă de a treia generație de specialiști în domeniu din familia Călugăr.  A fost prima companie românească privată specializată pe domeniul construcțiilor de conducte de gaze naturale în 1990 ajungând azi să fie unul dintre pionierii liberalizării în domeniul furnizării de gaze naturale către populație. Și ce reușită pentru o firmă cu capital integral românesc!

Dar asta nu e suficient pentru a câștiga încrederea oamenilor într-un furnizor de gaze nou. Pentru a concura direct cu jucătorii mari de pe piață CIS Gaz SA a avut nevoie de un întreg arsenal de mecanisme pentru a mulțumi clienții: sisteme on-line de abonare, comunicare sau, pur și simplu, de plată a facturilor; call-center activ 24 de ore din 24; proceduri și protocoale de intervenție care să satisfacă și cele mai pretențioase solicitări. Sunt detalii, dar cât de mare este satisfacția reușitei atunci când miile de abonați își reînnoiesc abonamentul automat și chiar ei sunt cel mai bun mecanism de a-ți face publicitate?

Înarmați cu încredere și voința de a demonstra că se poate  ”prin forțele proprii”, CIS Gaz SA vă prezintă cea mai simplă modalitate de beneficia de prețurile reduse la gaze naturale din oferta actuală prin formularul on-line (www.cisgaz.ro). Completați doar numele și datele de contact și intrați în legătură directă cu specialiștii noștri. Să vă interesați e gratis, să nu vă interesați ar putea să vă coste (mai mult) la următoare factură!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.