VIDEO – Încă 15 kilometri din autostrada Sibiu – Nădlac vor fi inaugurați înainte de Crăciun

0 1.903

Sibienii care călătoresc de sărbători sau Revelion către Vestul Europei, primesc o veste bună. Autostrada Sibiu – Nădlac va fi circulabilă pe încă 15 kilometri, pe lotul doi dintre Deva și Lugoj.

Lucrările la cea mai nouă porţiune de autostradă din România care ar urma să fie deschisă, cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, sunt destul de avansate pentru a permite deschiderea pentru circulaţie înainte de Crăciun, anunță ziuadevest.ro. Forumul peundemerg.ro a făcut publică o nouă filmare aeriană a lotului 2 al autostrăzii Lugoj – Deva. Imaginile surprind stadiul lucrărilor de pe cea mai mare parte a lucrărilor de pe acest lot, este vorba despre cei 15 kilometri dintre Traian Vuia, acolo unde se termină lotul 1, şi Margina, unde va fi nodul de descărcare şi de legătură cu drumul naţional spre Deva, scrie tion.ro.
Cei 15 kilometri de autostradă din lotul 2 Lugoj-Deva vor fi daţi în folosinţă cel târziu pe 20 decembrie dacă la începutul lunii viitoare vom avea acordul de mediu revizuit, a declarat, marţi, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.