obama golf bill murray

Președintele SUA, Barack Obama a jucat o partidă de golf în Biroul Oval cu actorul Bill Murray, într-un concurs menit să promoveze „Obamacare”, criticata reformă a sistemului de sănătate pusă pe picioare de președintele care își petrece ultimele zile la Casa Albă.

În timp ce joacă golf, improvizand gaura cu un pahar, actorul se plânge de o durere la genunchi. „Totul e în regulă?”, se neliniștește președintele. „Ați consultat pe cineva?”, întreabă el. Conversația se orientează spre o promovare a „Affordable Care Act”, cunoscut mai bine sub numele de „Obamacare”, scrie agerpress.ro

https://www.youtube.com/watch?v=djP-Of0oJ0E

Președintele ales, Donald Trump, l-a numit la sfârșitul lunii noiembrie ca ministru al sănătății pe Tom Price, un oponent al Obamacare. „Este extrem de calificat pentru a duce cu bine la îndeplinire angajamentul nostru de a abroga și înlocui Obamacare pentru a oferi tuturor americanilor o asigurare de sănătate la prețuri accesibile”, a declarat Donald Trump.

Reforma Obamacare a vizat reducerea numărului de americani lipsiți de asigurare de sănătate, instituind un sistem de polițe de asigurare finanțate de stat.

Comentariul meu

Lasă un răspuns