obama golf bill murray

Președintele SUA, Barack Obama a jucat o partidă de golf în Biroul Oval cu actorul Bill Murray, într-un concurs menit să promoveze „Obamacare”, criticata reformă a sistemului de sănătate pusă pe picioare de președintele care își petrece ultimele zile la Casa Albă.

În timp ce joacă golf, improvizand gaura cu un pahar, actorul se plânge de o durere la genunchi. „Totul e în regulă?”, se neliniștește președintele. „Ați consultat pe cineva?”, întreabă el. Conversația se orientează spre o promovare a „Affordable Care Act”, cunoscut mai bine sub numele de „Obamacare”, scrie agerpress.ro

https://www.youtube.com/watch?v=djP-Of0oJ0E

Președintele ales, Donald Trump, l-a numit la sfârșitul lunii noiembrie ca ministru al sănătății pe Tom Price, un oponent al Obamacare. „Este extrem de calificat pentru a duce cu bine la îndeplinire angajamentul nostru de a abroga și înlocui Obamacare pentru a oferi tuturor americanilor o asigurare de sănătate la prețuri accesibile”, a declarat Donald Trump.

Reforma Obamacare a vizat reducerea numărului de americani lipsiți de asigurare de sănătate, instituind un sistem de polițe de asigurare finanțate de stat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns