hardy csu sibiu

CSU Sibiu a obținut duminică cea de a șasea victorie consecutivă. Sibienii s-au impus fără probleme în primul meci din retur și au învins la Craiova cu 78-59 ( 23-15, 10-11, 23-21, 22-12).

Baschetbaliștii sibieni au intrat în teren extrem de motivați și au reușit, pe parcursul celor 40 de minute să domine clar echipa craioveană. Au condus toată partida și au reușit să își țină adversarul departe de victorie. După un tur de campionat care i-a clasat pe podium, BC CSU Sibiu își consolidează astfel poziția a treia, cu 8 victorii și doar 3 înfrângeri, în actulalul sezon.
”Un meci mai greu decât arată scorul final. Echipa din Craiova a jucat la un nivel ridicat de agresivitate, pentru că își  juca astăzi, probabil, una dintre ultimele cărți în vederea calificării în primele 6 echipe. Au jucat cu multă energie și foarte motivați. Vreau însă să îi felicit pe băieții noștri pentru că au reușit să gestioneze foarte bine agresivitatea adversarilor, au jucat fără nervi și au ieșit bine din clinciuri. Am marcat mai puțin decât de obicei, însă băieții au făcut o apărare bună și aceasta a fost cea care a câștigat meciul”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu, după meciul de duminică seară.

CSU:
Igor Mijajlovic 14p, Kevin Hardy 14p, Marcel Davis 11p, Bogdan Popescu 11p, Boris Lalovic 10p, Radu Paliciuc 8p, Chris Cooper 8p, Mirel Dragoste 2p.

Următorul meci pe care galben-albaștri îl vor disputa va avea loc vineri, 16 decembrie 2016, în Sala Transilvania, de la orele 17:30, în compania ocupantei locului al doilea din clasamentul Ligii Naționale de Baschet, Steaua CSM Eximbank. Biletele pentru acest meci se pot achiziționa de la sediul Clubului, între orele 9 și 15, online de pe www.csusibiu.ro, dar și în ziua meciului de la Sala Transilvania.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu