elena udrea e1481540366759

Elena Udrea, care a candidat independent la Camera Deputaţilor, a declarat, luni, că motivele eşecului său în alegeri au fost legate de ”problemele” pe care le are şi de faptul că susţinătorii săi probabil nu au vrut să îşi rişte votul şi au optat pentru PMP, ceea ce este foarte bine.

”Eu, din punctul de vedere al campaniei, cred că am dat toate mesajele, cât s-a putut ca şi candidat independent. Probabil că mulţi nu au vrut să îşi rişte votul între PMP şi Elena Udrea şi au votat PMP, ceee ce e foarte bine”, a afirmat Udrea, scrie News.ro.
Ea a adăugat că, probabil, şi ”problemele” pe care le-a avut şi încă le are i-au determinat pe unii dintre susţinătorii săi să nu o voteze.
Elena Udrea a făcut declaraţiile la sosirea la instanţa supremă, unde a venit pentru judecarea dosarului ”Gala Bute”.
Candidaţii independenţi Elena Udrea, Theodor Paleologu şi Remus Cernea, care au candidat pentru un mandat de deputat în Capitală, au pierdut alegerile, potrivit datelor prezentate după centralizarea a 99% din voturi, fiind cu mult sub pragul minim de aproximativ 25.000 de voturi necesare.
Cele mai multe voturi, 8.278, le-a obţinut Theodor Paleologu, urmat de Remus Cernea, cu 4.260, iar Elena Udrea a obţinut doar 3.154 de voturi.
Ca să câştige mandatul, ei ar fi avut nevoie de aproximativ 25.000 de voturi, reprezentând coeficientul de circumscripţie al municipiului Bucureşti.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns