firea

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea afirmă într-o declaraţie de presă că preşedintele României, Klaus Iohannis, trebuie să se obişnuiască cu ideea ”cea mai legitimă persoană pentru a conduce Guvernul este preşedintele PSD”.

”Victoria istorică a PSD in alegeri se datorează românilor care cred în Programul nostru de guvernare dar acest document programatic nu ar fi existat fără implicarea preşedintelui PSD şi fără spiritul de echipă pe care l-a imprimat. S-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor. Pentru soluţii şi idei valoroase. Am fost cu toţii cuprinşi de dorinţa de a salva ţara din mâinile unor oameni care, un an de zile, nu s-au identificat cu niciun proiect major pentru România. O guvernare ilegitimă, tolerată un an la Palatul Victoria”, scrie Gabriela Firea.
Ea precizează că, din punctul său de vedere, românii au dat un vot clar pentru Liviu Dragnea – premier, PSD partidul învingător.
”Cu această formulă trebuie să mergem la Palatul Cotroceni! Justiţia nu a interzis, prin sentinţă, dreptul de a alege şi de a fi ales al domnului Dragnea. Preşedintele ţării trebuie să se obişnuiască cu ideea că cea mai legitimă persoană pentru a conduce guvernul şi pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de români este preşedintele PSD”, continuă Firea.
Gabriela Firea îi urează succes lui Liviu Dragnea: ”Succes, Domnule Preşedinte Liviu Dragnea! Sigur veţi conduce un guvern eficient, atent la nevoile românilor!”.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, dacă va fi propunerea de premier a partidului, el evitând un răspuns concret, dar afirmând: ”Ceilalţi au personalizat această campanie. Au împins campania spre Liviu Dragnea – Cioloş. Românii au decis astăzi”, anunţă News.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu