PSD SIbiu alegeri

Liderul social democraților sibieni a ținut să mulțumească luni dimineață în mod public celor care au dat votul PSD-ului la Sibiu.

Ovidiu-Ioan Sitterli spune că pentru PSD este o responsabilitate uriașă, victoria obținută la nivel național.
CITEȘTE ȘI: REZULTATE OFICIALE – PNL câștigător detașat la Sibiu după numărarea a 90 la sută din voturi la Alegerile Parlamentare
”Le mulțumesc tuturor cetățenilor județului Sibiu care au votat candidații PSD pentru Parlamentul României și tuturor românilor care și-au exprimat încrederea în programul de guvernare al Partidului Social Democrat. De asemenea, le mulțumesc celor care și-au exercitat dreptul la vot, dar au optat pentru alți candidați. Această victorie înseamnă, pentru noi, o responsabilitate uriașă. Vom duce la îndeplinire toate proiectele cu care am venit în fața cetățenilor. Vom reuși să facem din România o țară puternică, în care să ne fie tuturor drag să trăim”, spune Ovidiu-Ioan Sitterli, Președinte interimar al Organizației Județene PSD Sibiu.
VEZI ȘI: Raluca Turcan și echipa PNL au câștigat categoric județul Sibiul – Cine sunt viitorii parlamentari
La Sibiu PSD a obținut aproximativ 28 la sută din voturile sibienilor, cu aproape 12 procente mai puțin decât PNL-ul Ralucăi Turcan.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns