turcan

Președintele PNL Sibiu are mari șanse să fie creditată ca președinte interimar pentru șefia partidului. Lidera liberalilor sibieni ar putea fi numită în funcție chiar în aceste zile.

Preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan este una dintre variantele vehiculate în partid pentru a prelua conducerea interimară, ea fiind lidera filialei PNL cu cel mai bun scor al liberalilor la alegerile parlamentare, anunță news.ro. În cazul în care Biroul Politic Naţional o va susţine pentru ocuparea funcţiei de preşedinte PNL, după şedinţa programată marţi, Turcan va avea ca principală misiune organizarea Congresului de la începutul anului viitor.

VEZI ȘI: REZULTATE FINALE la alegeri pentru Sibiu. PNL, PSD şi USR vor avea reprezentanţi în Parlament
PNL Sibiu a câştigat alegerile în judeţ, obţinând 39,52% la Camera Deputaţilor şi 39,87% la Senat, cu mai mult de zece procente faţă de următorul clasat, PSD, care a obţinut 28,20% la Camera Deputaţilor şi 27,69% la Senat, a anunţat Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

DE CITIT: Noii parlamentari ai Sibiului – Prezentarea celor care ne reprezintă în Camera Deputaților și Senat
Preşedintele PNL, Alina Gorghiu şi secretarul general, Ilie Bolojan şi-au anunţat demisiile, luni, ca urmare a rezultatul foarte slab de la alegerile parlamentare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu