pnl

Partidul Liberal obține la Sibiu cel mai bun scor din toată țara, peste 40 la sutp atțt la Senat, cât și la Camera Deputaților. Liderul PNL Sibiu a transmis deja că PNL Sibiu și-a atins scopul  iar munca din campanie a dat roade.

Pe scurt, PNL a câștigat detașat alegerile în județul Sibiu. Rețeta succesului nostru a fost, ca și la alegerile locale, munca susținută la firul ierbii, printre oameni. PNL Sibiu nu a avut un dublu limbaj. Am întărit echipa PNL, am respectat niște criterii stricte de integritate și profesionalism. Acțiunea politică a fost bazată pe proiecte concrete, în interes public. Nu pe artificii de imagine. Am mers în fața alegătorilor cu un mesaj clar, nedisimulat, axat pe soluții. Am construit și nu am lăsat orgoliile să umbrească proiectul politic. Sibienii cunosc activitatea președintelui Iohannis și doresc să-i fie sprijin și prin parlamentarii pe care i-au votat. Indiferent de rezultat, Sibiul este un nucleu care crede în prosperitate prin investiții și educație de calitate, a scris Raluca Turcan pe pagina ei e Facebook.

CAMERA DEPUTAȚILOR:
PNL – 41%
USR – 12.05%
PSD – 29.56%
PMP – 4.25%
ALDE – 3.27%

SENAT
PNL – 41%
USR – 14.31%
PSD – 28.16%
PMP – 4.51%
ALDE – 4.21%

Singurle județe care au fost câștigate de PNL sunt Sibiu și Alba, dar în Alba, scorul este foarte strâns, cele doup partide fiind ambele la circa 35 la suta.

Liberalii sibieni s-au relaxat când au văzut ultimele rezultate parțiale transmise de Realitatea TV. Rezultatele îi trimit în Camera Deputaților pe Raluca Turcan, Constantin Șovăială și Nicolae Neagu, iar la Senat va merge Mircea Cazan.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu