harta senzitiva colorata

Dacă la Sibiu liberalii sunt incontestabil victorioși, în țară situația este diferită. Biroul Electoral Central a centratralizat 60 la sută din voturi, iar PSD-ul se apropie vertiginos de 50 de procente, în timp ce PNL-ul scade sub 20 la sută, iar USR-ul nu sare de 10 la sută.

PSD a obţinut 45,25% din voturi, PNL – 20,32%, USR – 9,32% la Senat, în timp ce la Camera deputaţilor scorurile sunt PSD – 45,09%, PNL – 19,96%, USR – 9,26%, după centralizarea a peste 60% din voturi, a anunţat, luni, BEC, citat de news.ro. PSD a câştigat alegerile parlamentare în judeţul Iaşi, obţinând 47,3% din voturi la Senat şi 47,5% la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), după centralizarea a două treimi din voturi.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO PNL anunță că a câştigat detaşat alegerile parlamentare în județul Sibiu. Turcan: „Ne-am atins ținta politică”

TIMIȘ
PSD obţine peste 30% din voturi atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, urmat îndeaproape de PNL cu peste 25% din sufragii, potrivit rezultatelor parţiale oferite de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), după numărarea a 44% din voturile valabil exprimate.

VEZI ȘI: Raluca Turcan și echipa PNL au câștigat categoric județul Sibiul – Cine sunt viitorii parlamentari

SIBIU
PNL câştigă alegerile parlamentare în judeţul Sibiu, obţinând 39,72% la Camera Deputaţilor şi 40,14% la Senat, urmat la distanţă mare de PSD şi USR, potrivit rezultatelor parţiale oferite de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), după centralizarea a peste 75% din voturi.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE OFICIALE – PNL câștigător detașat la Sibiu după numărarea a 90 la sută din voturi la Alegerile Parlamentare

BRAȘOV
PSD a câştigat alegerile parlamentare în judeţul Braşov, obţinând 36,8% din voturi la Camera Deputaţilor şi 37,7% la Senat, potrivit rezultatelor parţiale oferite de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), după numărarea a 90% din voturile valabil exprimate.

ARAD
PSD a câştigat alegerile parlamentare în judeţul Arad, obţinând peste 34 la sută din voturi, potrivit rezultatelor parţiale oferite de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), după numărarea a 90 la sută din voturile valabil exprimate. Potrivit BEJ Arad, PSD a obţinut 34,6 la sută dn voturi, iar PNL se află pe locul al doilea, cu 33,1 la sută.

VASLUI
Partidul Social Democrat a câştigat alegerile în Vaslui cu 56% din opţiunile electoratului, potrivit datelor centralizate de partide din 90% din secţiile de votare din judeţ. La fel ca şi la nivel naţional, PNL a obţinut 20% din voturile valabil exprimate, în timp ce ALDE şi PMP au trecut la limită pragul electoral.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns