trafic auto iarna sibiu pod cibin zapada

ANM anunță printr-o informare că vremea se strică în următoarele 24 de ore. Vom avea parte de vânt puternic, ninsori viscolite și de o răcire a vremii.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare meteo de intensificări ale vântului, ninsori viscolite, mai ales la munte, și răcire accentuată a vremii, valabilă la nivelul întregii țări, începând de la ora 16:00, anunță agerpres.ro. Potrivit meteorologilor, în intervalul 12 decembrie, ora 16:00 — 13 decembrie, ora 14:00, temporar vor fi precipitații îndeosebi în centrul, sudul și estul țării, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, iar la munte va ninge. Local, se va depune strat de zăpadă, mai consistent în zona montană.
De asemenea, vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor.
În același timp, la munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depăși 80 — 90 km/h și va fi viscol. În Moldova, Dobrogea și Muntenia (inclusiv în zona Municipiului București), local, vântul va depăși la rafală 50 — 60 km/h, viscolind trecător ninsoarea. Vremea se va răci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar în noaptea de marți spre miercuri (13/14 decembrie) va fi ger (temperaturi minime sub—10 grade) în nordul, nord-estul, centrul țării, local în sud și pe arii mai restrânse în rest. În funcție de evoluția meteorologică, ANM a anunțat că va actualiza informarea meteorologică. Foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu