turcan raluca

Președinta filialei PNL care a obținut cel mai mare scor pe țară pentru acest partid spune că se bucură pentru rezultatul excelent de la Sibiu, dar recunoaște că la nivel național ”este dezastruos”.

”De astăzi, intrăm într-o nouă etapă. Ca deputat de Sibiu şi preşedinte de organizaţie, am obţinut un rezultat frumos în Sibiu. Muncit! Scorul PNL-ului la nivel naţional este dezastruos şi asta îmi va face o misiune foarte dificilă în Parlament. Echipa este importantă. De acum înainte, vă rog pe toti, fie că m-aţi votat, fie ca nu m-aţi votat, să-mi urmăriţi munca şi proiectele. Vă sunt îndatorată şi am o obligaţie în faţa dumneavoastră, pe care o voi respecta. Mă voi strădui pentru obiectivele importante despre care am vorbit in campanie”, a scris Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: LISTA FINALĂ cu parlamentarii din Sibiu. Ei ne reprezintă în viitorul Parlament
Aceasta spune că va continua să lucreze pentru sprijinirea firmelor româneşti, mici si mijlocii, şi a investiţiilor, legea unică a salarizării în sectorul bugetar, pensii recalculate în funcţie de contributivitate şi scutirea de impozit, educaţia ţintită pe incluziune, performanţă, integritate şi adaptare la piaţa muncii şi sănătate de calitate.

VEZI ȘI: REZULTATE FINALE la alegeri pentru Sibiu. PNL, PSD şi USR vor avea reprezentanţi în Parlament

PNL câștigător incontestabil la Sibiu
PNL Sibiu a câştigat alegerile în judeţ, obţinând 39,52% la Camera Deputaţilor şi 39,87% la Senat, cu mai mult de zece procente faţă de următorul clasat, PSD, care a obţinut 28,20% la Camera Deputaţilor şi 27,69% la Senat, anunţă Biroul Electoral Judeţean (BEJ). Potrivit rezultatelor finale ale scrutinului de duminică anunţate de BEJ Sibiu, PNL a câştigat alegerile, titrează news.ro. Astfel, la Camera Deputaţilor PNL a câştigat 39,52%, PSD – 28,20% şi USR – 10,06%. La Senat, PNL a obţinut 39,87%, PSD – 27,69%, iar USR – 14,13%. Celelalte formaţiuni politice care au avut liste de candidaţi în judeţul Sibiu nu au trecut de pragul electoral de 5 la sută.

VEZI ȘI: Raluca Turcan și echipa PNL au câștigat categoric județul Sibiul – Cine sunt viitorii parlamentari
Potrivit BEJ Sibiu, s-au prezentat la urne 139.316 alegători din totalul de 376.350 înscrişi pe listele electorale. Numărul de voturi valabil exprimate a fost de 135.090 pentru Camera Deputaţilor şi 135.089 pentru Senat.

Comentariul meu

Lasă un răspuns