FOTO – Crucea Roșie a adus bucurie în sufletele a zeci de copii și familii nevoiașe din Sibiu

0 632

Săptămâna aceasta a început la Crucea Roșie cu campaniile de iarnă de întrajutorare  a persoanelor nevoiașe din județul Sibiu.

Voluntarii Crucii Roșii au fost prezenția miercuri la Grădinița nr 41 cu program prelungit unde copii acestei grădinițe au pregătit cadouri pentru 20 de copii provenind din familii nevoiașe și le-au înmânat aceste daruri în cadrul unui moment emoționant. Copii grădiniței și copii nevoiași s-au bucurat împreună de acest moment sub îndrumarea educatoarelor și a voluntariilor. Cele 20 de familii fac parte din baza de date cu cazuri sociale a Crucii Roșii Sibiu.gradi4La sediul Crucei Roșii, din strada Xenopol a avut loc o acțiune umanitară prin care elevii Lieului Alimentar Sibiu au oferit daruri de Crăciun pentru alte 8 familii nevoiașe, identificate de noi ca și cazuri sociale.
”Un alt proiect pe care-l derluam în această săptămână la Crucea Roșie Sibiu este un teambuilding social organizat pentru o companie farmaceutică ai cărei 370 de angajați vor oferi peste 1.251 de cadouri personalizate beneficiarilor din 19 instituții sociale din Sibiu:  centrele de plasament din Sibiu, cămine de vârstnici, centre de zi care funcționează pe lângă parohiile sibiene, secția de pediatrie și centrul ambulatoriu de la Spitalul de Psihiatrie dar și la Școaliile sibiene pentru copii cu nevoie speciale”, spun cei  de la Crucea Roșie Sibiu. liceu liaVoluntarii și reprezentanții Crucii Roșii vor coordona această distribuție de daruri prin care angajații companiei bucureștene vor fi Moș Crăciun pentru  o zi pentru 1.251 de  persoane vulnerabile din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...