Ora de Sibiu
Știri in direct

LIVE VIDEO – Președintele de la FC Hermannstadt vine la „Interviuri pe față”. Stăm de vorbă cu Teodor Birț (vineri – ora 12.00)

1.373

Conducătorul echipei care evoluează pentru oraș în liga a III-a de fotbal, Teodor Birț, face o analiză a turului de campionat din liga a III-a. Sibiul este pe primul loc, dar echipa nu a mers așa de bine în ultimele etape. Puteți vedea interviul în direct de la ora 11.00 pe Ora de Sibiu

Turul de campionat a fost frumos pentru FC Hermannstadt, excepție făcând ultimele etape. Echipa a pierdut surprinzător două meciuri care au adus și plecarea antrenorului Marian Mărgărit. Chiar și așa gruparea care joacă pe Municipal a încheiat prima jumătate de campionat pe locul I, la patru puncte în fața echipei clasată pe locul secund.
Președintele clubului, Teodor Birț, vine vineri la „Interviuri pe față” și ne explica ce urmează pentru gruparea sibiană, care sunt ultimele noutăți și vom discuta și despre viitorul antrenor pe care clubul îl va aduce în această iarnă.

De ce am ales să facem ”Interviuri pe față”
Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat. Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.

Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
ritter.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...