VIDEO – FC Hermannstadt a decis când anunță numele viitorului antrenor. Ce se mai schimbă la echipă

0 999

Președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț, a declarat în direct pe Ora de Sibiu că luni se anunță numele viitorului antrenor. Sibienii vor mai aduce cel puțin un fundaș central, iar cantonamentul de iarnă va fi efectuat în oraș.

Teodor Birț a vorbit în direct pe Ora de Sibiu despre recent încheiatul tur de campionat. Președintele lui FC Hermannstadt a explicat la ”Interviuri pe Față”, că a fost o primă jumătate de campionat bună per ansamblu, dar cele două înfrângere suferite pe final de tur, au fost decisive în schimbarea antrenorului. ”Noi ne-am despărițit în termeni buni de Marian Mărgărit. De fapt el este în continuare la club și vom colabora cu el. A fost un tur bun, dar acele înfrângeri au cântărit mult”, a spus Birț.
Oficialul sibian spune că viitorul antrenor va fi anunțat săptămâna viitoare. ”Am avut discuții și propuneri mai multe. Probabil că luni vom anunța oficial cine este noul antrenor principal”, a mai spus acesta. Birț a mai dezvăluit că stadionul Municipal va intra într-un amplu proces de modernizare, iar cantomentul de iarnă se va face în oraș. Președintele lui FC Hermannstadt a vorbit și despre viitoarele transferuri.
Urmăriți mai jos înregistrarea interviului acordat pentru Ora de Sibiu, de către Teodor Birț.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.