Încă un cutremur luni dimineață în zona Vrancea. Duminică au mai fost două

0 215

Zona seismică din Vrancea a înregistrat luni dimineață încă un cutremur. Acest s-a produs la o adâncime de 75 de kilometri și a avut o magnitudine de 3,4 grade pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea 3,4 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora 07.13., în judeţul Vrancea, la adâncimea de 75 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, anunță news.ro. Alte două cutremure, cu magnitudinea 3,9 şi respectiv 3,7 grade pe scara Richter, s-au produs sâmbătă, în zona seismică Vrancea. 
Ultimul cutremur cu magnitudine peste 4 s-a produs în zona Vrancea pe 19 noiembrie. Seismul, cu magnitudine 4,4, a avut loc la adâncimea de 143 de kilometri. Un cutremur cu magnitudine 5,3 a avut loc în 24 septembrie, la ora 2.11, resimţindu-se şi în Bucureşti. Seismul s-a produs în zona Vrancea, la o adâncime de 112,3 kilometri. Cele mai mai puternice cutremure produse în România după Revoluţie sunt cele înregistrate pe 30 şi respectiv 31 mai 1990, cu magnitudini de 6,9 şi respectiv 6,4.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.