mihai herlea

“Nu pot sa cred și sunt șocat sa aflu ca Mihai-Ionel Herlea (Belle Michelle) nu mai este printre noi! Efectiv nu pot sa cred…… As vrea doar sa amintesc ca Mihai a fost primul și cel mai bun hair-stilist din Sibiu, ca a pregătit generații de noi hair-stiliști, ca a fost un om integru și ca merita sa ne amintim toți tot ce este mai frumos despre el! Dumnezeu sa-l odihneasca!”

Este doar unul dintre mesajele de pe pagina de Facebook a lui Mihai Herlea, care la 37 de ani și-a pus capăt zilelor. Mihai Herlea a fost găsit spânzurat în casă.”Sunt socat si imi pare rau Mihai-Ionel bunul meu prieten sper ca ti ai gasit linistea , nu te vom uita niciodata, CEL MAI BUN HAIRSTYLIST DIN SIBIU” este un alt mesaj de pe pagina de Facebook a hair stilistului.
VEZI ȘI: Adevărul despre moartea stilistului sibian Mihai Herlea. Un apropiat dezvăluie drama prin care acesta trecea
Din primele informații, Mihai Herla ar fi suferit o depresie pe care a reușit să o ascundă foarte bine de prieteni. Mihai Herlea a fost găsit spânzurat de către un angajat. Acesta ar mai fi avut și alte tentative de sinucidere, fiind internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie pentru tratament împotriva unei depresii profunde de care suferea. Dumnezeu să-l ierte!
CITEȘTE ȘI: FOTO – Hairstylistul găsit spânzurat la Sibiu avea probleme psihice. Mihai Herlea se simțea părăsit de prieteni
”Doamne ,,, ???ai reusit sa ti satisfaci curiozitatea imensa ce o aveai ,,,m ai inebunit intrebandu-ma cu ce e dincolo ?? , sigur e foarte bine , pentru ca nimeni nu s a mai intors ,,, asa spuneai ,,, Doamne iarta-l , si primeste-l unde e bine” scrie pe profilul tanarului sibian Mihai Herlea, una dintre apropiatele sale.

Ultima oră

Comentariul meu