VIDEO – Sistemul de acces auto în Piața Mică va fi schimbat. Opțiuni noi la plată

542

Șoferii care vor alege pe viitor să parcheze în Piața Mică nu se vor mai lovi de veșnicele probleme ale sistemului de acces cu barieră. Acesta va fi înlocuit, iar plata tichetelor de parcare se va putea face și cu cardul.

Situația aproape penibilă cu care s-au confruntat reprezentanții municipalității în mini-vacanța de 1 decembrie, atunci când Piața Mică a fost blocată de mașini, nu se va mai repeta pe viitor. Primăria va schimba sistemul de acces cu bariere, sistem care actualmente se defectează foarte des. ”Ne-am gândit să înlocuim sistemul de intrare cu barieră în Piaţa Mică, va fii înlocuit şi mai mult, se lucrează acum la un soft care va fi gata foarte curând”, a spus marți primarul Astrid Fodor, într-o conferință de presă transmisă în direct pe Ora de Sibiu.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Piața Mică blocată de mașinile turiștilor. Au intrat cu tupeu pe contrasens la bariera de sub Podul Minciunilor
Fodor a explicat de asemenea că și sistemul de plăți pentru tichetul de parcare va fi modernizat. ”Va fi updatat în așa fel încât să se poată plăti şi cu cardul. Acest sistem va conţine deci şi plata cu cardul, pentru toată zona istorică”, a mai spus aceasta. Urmăriți mai jos înregistrarea conferinței de presă de marți.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.