CJ Sibiu a publicat ghidurile pentru Agenda Culturală și cea Sportivă din 2017

0 386

Consiliul Judeţean Sibiu a publicat Ghidurile de eligibilitate pentru Agenda culturală şi Agenda sportivă pe anul 2017. Reprezentanții instituției spun că aşteaptă propuneri.

Ghidurile de eligibilitate pentru Programul acţiunilor din domeniul culturii şi pentru Programul acţiunilor din domeniul sportului în judeţul Sibiu pe anul 2017, împreună cu anexele aferente, sunt  postate pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu, www.cjsibiu.ro la rubrica Acţiunile noastre, Culturale/Sportive. Ele pot fi consultate şi la sediul Consiliului Judeţean Sibiu, strada General Magheru, nr. 14, Serviciul Strategii Dezvoltare Economică şi Socială, telefon 0269-217733, interior 128.
Cei interesaţi au astfel posibilitatatea să se documenteze asupra modalităţii de depunere a proiectelor, a criteriilor de eligibilitate, a regulilor privind modul de solicitare a finanţării, a procedurilor de selecţie precum şi asupra regulilor privind derularea contractului de finanţare.
Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind cele două ghiduri.
Acestea urmează să fie aprobate în şedinţa de consiliu judeţean din cursul lunii ianuarie 2017, după care va fi adusă la cunoştinţa publicului data limită de depunere a proiectelor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.