VIDEO – Familia de sportivi întemeiată la Sibiu. ”Kevin” și Daria, cuplul care s-a ”reinventat” la Timișoara

852

Fostul căpitan al lui CSU Sibiu, Octavian Popa Calotă, formează un cuplu în viața de zi cu zi alături de Daria, o voleibalistă sibiancă ce a revenit pe parchet la Timișoara, acolo unde și Kevin evoluează în prezent pentru BC din localitate.

Octavian și Daria Popa Calotă formează un cuplu de peste 5 ani. El evoluează la BC Timișoara, iar ea, dincolo de fileu, la UVT Agroland Timișoara. Spotul i-a unit, iar acum se bucură împreună, pe parchet și dincolo de el, anunță digi24.ro. „Ne salutam, discutam, în timpul scurt pe care îl aveam între antrenamente… și până la urmă mi-am făcut curaj și am invitat-o în oraș. Restul e istorie! Mai greu decât să arunci de 3 într-un moment de presiune?! Ooo, da, mult mai greu…”, spun dei doi.
Așa a început povestea lui Octavian și Daria Popa Calotă. Cei doi formează o familie de mai bine de 5 ani, când s-au cunoscut, la Sibiu. Acum, ambii dau dat malul Cibinului pe cel al Begăi. „Kevin” evoluează la BC Timișora, în vreme ce Daria și-a relansat cariera la UVT Agroland, în liga secundă de volei feminin.
„Când am auzit de oferta lui mă gândeam… știam că Timișoara are două echipe de volei și m-am gândit, dar nu eram sigură dacă intru la echipă. Dar când am auzit că vine Paul Bogdan, am vorbit cu dânsul și am zis că trebuie să încerc”, spune și Daria Calotă.
Cei doi se întâlnesc și pe parchet de foarte multe ori, atunci când au antrenamente în Sala Constantin Jude. Când ajung acasă, încearcă însă să lase deoparte tot ceea ce se întâmplă în sală. Stau cu cei doi copii, Kevin junior și Sofia.
„Ce vă place să faceți în timul liber, atât cât mai e timp liber? Să dormim (râd amândoi) Timișoara e un oraș mare și sunt destule de multe lucruri pe care le putem face, ieșim cu copii prin parcuri, mergem în mall-uri, dar în mare parte ne relaxăm”, spune „Kevin”.
Soții Calotă știu și care este secretul pentru ca lucrurile să meargă bine într-un cuplu care împarte aceeași pasiune și aceeași meserie.
„Comunicarea! Cel mai important e să comunici, să spui ce te deranjează, ce îți place, asta e cel mai important din punctul meu de vedere”, completează Daria.
Cei doi s-au bucurat împreună de reușitele individuale. Un exemplu în acest sens este și câștigatea Cupei României, cu BCMU Pitești, de către Octavian, după un meci în care Kevin a fost ales MVP. Cei doi reușesc să dribleze însă și momentele mai delicate.
„De obicei când ajung acasă și mă plâng de ceva. Îmi spune lasă țuși, lasă că trece și asta. Ai mai fost în situații de genul acesta, important e că suntem sănătoși, avem copii sănătoși, trec lucrurile o să joci bine și o să vezi că toți te iubesc iar”, completează Octavian.
Într-o lume a superlativelor și a ierarhiilor, cei doi formează un cuplu care se află mereu în top. „Pentru mine, personal îi dau nota 10. Alții nu îi dau nota 10, eu îi dau nota asta. Ooo Mersi, asta contează!”. Video AICI.

foto: Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi