hardy csu sibiu

Sibiul a cedat în ultima partidă din 2016 cu scorul de 66 – 63 (18-20, 18-14,  12-15, 18-14) în fața campionilor de la CSM Oradea.

Plecați la Oradea cu gândul de a face un meci mai bun decât cel din etapa precedentă și să dea totul pe teren, baschetbaliștii sibieni au fost la conducere o bună parte a meciului. Din păcate, finalul de meci nu a fost  în favoarea lor, partida încheindu-se 66-63 pentru Oradea, cea care, în tur, pleca de la Sibiu cu o înfrângere la 4 puncte. ”Băieții au făcut exact așa cum au promis înaintea meciului, că vor încerca să facă totul pentru a câștiga, dar, din păcate, nu a fost suficient. E de-a dreptul frustrant să pierzi două meciuri consecutive, la o posesie, însă noi trebuie să ne vedem de drumul nostru și să încercăm să facem tot ce este posibil pentru a ne califica în primele 6 echipe. Acesta este primul nostru obiectiv, apoi putem visa la mai mult. Partea pozitivă a lucrurilor este însă faptul că toate mecurile cu echipele care se bat la titlu, și mă refer la Cluj, Steaua și Oradea, le-am câștigat sau pierdut la o posesie, iar acest lucru ne face să credem că viitorul nu sună rău, dacă vom reuși să câștigăm meciurile cu echipele de nivelul nostru”, a spus după meci antreborul Dan Fleşeriu.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Bogdan Popescu 18p, Igor Mijajlovic 13p,Boris Lalovic 9p, Kevin Hardy 9p, Chris Cooper 8p și Marcel Davis 6p.  Primul meci al noului an este programat să se dispute pe teren propriu, în 7 ianuarie 2017, ora 18:00, cu Pheonix Galați. Biletele se vor pune în vânzare începând de luni, 2 ianuarie 2017, la sediul Clubului din strada Renners nr. 2, între orele 9-15, dar și online, pe site-ul www.csusibiu.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu