revelion sibiu

Primăria Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului au conturat programul pentru noaptea dintre ani. Primii intră pe scenă cei de la Daggu Project de la ora 21.00. Domino concertează de la 22.30, iar moldovenii de la Carla`s Dreams vor urca pe scenă imediat după focul de artificii de la miezul nopții.

“Îi așteptăm pe sibieni în Piața Mare, locul unde, acum 10 ani, în noaptea dintre ani, se dădea startul programului Sibiu, Capitală Culturală Europeană 2007 care avea să fie un moment de răscruce în dezvoltarea orașului din multe puncte de vedere, deschizându-l spre Europa. Va fi un moment de aducere aminte la care ne dorim să participe cât mai mulți sibieni, mai ales că pe scenă vor urca formații apreciate care vor crea atmosfera.”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, cea care va fi și ea prezentă în centrul Sibiului.
Casa de Cultură a municipiului Sibiu a invitat următorii artiști să cânte în această noapte specială: Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita și Daggu Project. La miezul nopții programul include un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice. Prezentatoarea evenimentului va fi Nicolle Stănese.
Vă prezentăm programul de Revelion organizat în Piața Mare, desfășurat pe ore:

21:00 Daggu Project
21:20 Ana Baniciu
21:50 Maxim
22:20 Dj Cipi Hampu
22:30 Domino
23:00 Dj Cipi Hampu
23:05 Uriah Heep (solist: John Stefan Berggren)
23:50 Dj Cipi Hampu
23.55 Discursul primarului Astrid Fodor
00.00 Focuri de artificii
00:15 – 00:50 Carla`s Dreams

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu