UPDATE FOTO – Super patinoar la Șelimbăr. Copiii au intrare gratuită între anumite ore

1.079

Dacă aveți de gând să vă relaxați și intenționați să faceți acest lucru prin mișcare, trebuie să știți că o variantă mai mult decât potrivită este aceea de a merge la patinoar. La Șelimbăr, primăria a pus în funcțiune unul în centrul comunei.

Sibiul suferă atunci când vine vorba de un patinoar unde să mergem să ne relaxăm sau să ducem copii pentru a se bucura de acest frumos sport. Cisnădia are o astfel de locație care e administrată de primărie, dar la Sibiu patinoarul din Parcul Sub Arini rămâne deocamdată închis. Proprietarul acestuia refuză să ofere vreo informație în ceea ce privește o eventuală deschidere a locației în următoarea perioadă.
De curând însă sibienii pot să meargă la patinoar și în Șelimbăr. Aici administrația locală a amenajat o astfel de locație, iar localnicii sau sibienii care au aflat de acest lucru, profită deja din plin. Surpriza vine însă atunci când e vorba de prețurile practicate. patinoar selimbar 2 bunaCopiii au acces gratuit de luni până vineri de la 10.00 la 15.30. Adulții plătesc 5 lei tarif de intrare, iar închirierea patinelor este tot la prețul de cinci lei. ”Patinoarul funcționează zilnic de la 10.00 la 21.30. Între orele 10.00 și 15.30 copiii, fie că vorbim de cei din Șelimbăr, fie că vorbim de cei din Sibiu sau altă parte, au acces gratuit”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Marius Grecu, primar al comunei Șelimbăr.
De menționat este și faptul că în weekend toată lumea plătește tariful de intrare. De asemenea în vecinătatea patinoarului funcționează și trei căsuțe de unde se pot cumpăra produse de sezon, băuturi calde sau mâncare. Foto: Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.