SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informeaza că in cursul noptii trecute s-a actionat cu toate utilajele (62) cu lame și material antiderapant pe cele opt zone care acopera raza Județului Sibiu.

S-a acționat pe zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbraveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).
CITEȘTE ȘI: VIDEO – DESZĂPEZIREA LA SIBIU după prima ninsoare din 2017 – Pe strada ta cum se circulă?
La această oră se actioneaza pe toate drumurile judetene (utilaje cu lame si material antiderapant). Nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu. ”Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna (carosabil acoperit cu zăpada) rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24)”, spun cei de la Drumuri și Poduri Sibiu. Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”).

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.