VIDEO – Primăria spune că s-a făcut deszăpezire la foc continuu în Sibiu. Tu ce crezi, este eficientă?

3 501

Municipalitatea sibiană anunță că firma care efectuează serviciile de deszăpezire a ieșit pe teren cu nouă utilale. Se pare însă că ninge prea tare și stratul de zăpadă se reface rapid.

Nu mai puțin de nouă utilaje de deszăpezire cu plug și sărărițe au ieșit în teren din seara zilei de joi, 5 ianuarie, de la ora 18. ”S-a intervenit pe parcursul întregii nopți, cu prioritate pe drumurile în pantă și rampă și pe arterele principale. Utilajele au acționat cu plugurile pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil însă, din cauza ninsorii abundente, stratul de zăpadă se reface foarte repede. Până în prezent s-au împrăștiat 140 tone de sare și 10 tone de clorură de magneziu. Utilajele sunt în teren și la această oră. În paralel se intervine și în stațiunea Păltiniș”, explică Mirela Gligore de la Biroul de presă al Primăriei Sibiu.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Deszăpezire cu pipeta la Sibiu. Orașul paralizat de nămeți. La tine pe stradă cum se circulă?
În oraș însă traficul se desfășoară cu dificultate pe toate arterele. Pe străzile secundare însă situația este și mai grea. Reporterii Ora de Sibiu au dat o tură cu mașina pe câteva străzi din Sibiu, iar lucrurile nu stau deloc bine. Urmăriți AICI imaginile video filmate în jurul orei 10.30.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. angela scrie

    pe str. Timisoara nu a intrat nici un utilaj de deszapezire. Pentru ce platim atatea taxe Primariei din Sibiu?

  2. Puiu Bercea scrie

    Desi eu curat trotuarul de zapada, pe o portiune de 60metri, de cateva ori pe zi, imi permit sa fac cateva observatii cu privire la situatia din Sibiu. 1.Hotararile privind obligatia tuturor proprietarilor de imobile sa inlature zapada de pe trotuare, sunt neconstitutionale, deoarece trotuarele fac parte din DOMENIUL PUBLIC, nu din cel privat al locatarilor! 2.Sunt mii de situatii in care locatarii imobilelor respective sunt varstnici, neputinciosi, bolnavi cronici, care NU AU CAPACITATEA FIZICA pentru a inlatura zapada de pe trotuare si care sunt sanctionati! 3.Am propus rezolvarea acestor situatii prin achizitionarea unor utilaje automobile destinate acestui scop, cu mare randament (curata cativa kilometri de trotuar pe ora) de catre Primarie, dar deocamdata fara succes…

  3. Zicu scrie

    Pe strada Frunzei de ce nu s-a deszăpezit? Noi nu facem parte din Sibiu?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.