fbpx

Starea drumurilor din județul Sibiu. Cum se circulă pe acestea

0 288

Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna (carosabil acoperit cu zăpada) participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informeaza că in cursul noptii trecute s-a actionat cu toate utilajele (62) cu lame și material antiderapant pe cele 8 zone care acopera raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbraveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneș – Păuca).
La această oră se actioneaza pe toate drumurile judetene (utilaje cu lame si material antiderapant). Nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu.
”Vă informăm ca pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această ora ninge și se acționeaza cu 3 utilaje cu lame și material antiderapant, circulatia desfasurandu-se in conditii de iarna. Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna (carosabil acoperit cu zăpada) rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24)”, spun cei de la Drumuri și Poduri. Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.