Străzi din Sibiu pe care nu s-a văzut niciodată un echipaj de deszăpezire. E un calvar.

2.079

Nu toate străzile Sibiului sunt curăţate. Pe strada Aleea Pajiştei și Aleea Iasomiei din cartierul Turnişor locatarii nu au văzut niciodată echipajele de deszăpezire.

strazi inzapezite 4

Ţinând cont de vremea grea din ultimele zile, autoritățile au uitat că în Sibiu sunt și străzi secundare nu doar străzi principale. Se circulă foarte greu din cauza stratului gros de zăpadă, iar pentru șoferi și pentru pietoni este un calvar traversarea acestor străzi.

strazi inzapezite 2

Coşmarul locuitorilor din cartierul Turnişor este de mai bine de douăzeci de ani, atunci când vine iarna şi spun că nu au văzut niciodată un echipaj de dezsăpezire pe străzile secundare: ” Acest lucru se întâmplă în fiecare iarna, locuiesc de 20 de ani în aceasta zonă și niciodată nu am făcut vreun echipaj de deszăpezire.”, ne-a scris o sibaincă din zonă.

strazi inzapezite 3

Cu siguranță sunt mai multe astfel de străzi, ocolite de utilajele de deszăpezire. Puteți adăuga la final în comentarii și alte străzi, ca să facem inventarul celor mai oropsite uliţe ale Sibiului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Locatar scrie

    Pe Aleea Pajistei intr-adevar asa este, as mai mentiona ca si spiritul civic e zero, locatarii blocurilor trebuie sa iasa si ei frumos la zapada. Eu am incercat ieri cu o lopata de masina insa trebuie sa fim mai multi… As mai mentiona si ca trebuiau asfaltate strazile, altfel gropile si santurile existente ingreuneaza destul de mult …

  2. Carla scrie

    Pe Aleea Fratii Buzesti este aceeasi poveste . Nici macar sare sau nisip nu a fost dat , deci nu are sens sa vorbim de bagat utilaje de deszapezire .

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.