hardy csu sibiu

CSU Sibiu a reușit luni seară să treacă de Phoenix Galați în primul meci jucat de universitari în 2017. Echipa lui Dan Fleșeriu s-a impus cu 95-87 (21-20, 27-23, 30-22, 17-22) în partida disputată în Sala Transilvania.

Baschetbaliștii sibieni au avut un debut bun pe teren propriu, în meciul care a contat pentru etapa a XV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, și a reușit să învingă echipa de la Galați la capătul a 40 de minute de joc intens. Au condus chiar și la 18 puncte însă oaspeții nu s-au lăsat învinși ușor, astfel că la finalul partidei, echipa noastră a avut un avantaj de 8 puncte.
”O victorie muncită după un meci tensionat, pe final. Jucătorii au avut de plătit niște polițe. Cei de la Galați au vrut să apropie cât se poate de mult scorul, dar, din fericire, pe final, jucătorii noștri au gestionat mai bine meciul. Știam că va fi un meci greu, pentru că este total greșit, ca pregătire, să tot stai să aștepți trei zile să joci o partidă și nu aveau cum să fie jucătorii mei în formă. Am și spus, înainte de meci, că suntem în perioadă de pregătire fizică, de acumulare, și că ne va fi mai greu meciul acesta. Speram să facem o apărare bună. Din păcate, exact acolo am avut foarte multe lacune, dar o să mai lucrăm. Bine că s-a întâmplat acum la început și sperăm să reușim să îndreptăm până în luna februarie”, a declarat după meci antrenorul Dan Fleșeriu. Programat inițial pentru sâmbătă, 7 ianuarie 2017, meciul a fost amânat de două ori la solicitarea echipei gălățene, aflată în imposibilitatea de a efectua deplasarea spre Sibiu din cauza condițiilor meteo vitrege, astfel că s-a disputat în această seară.

CSU:
Bogdan Popescu 18p, Igor Mijajlovic și Marcel Davis câte 16p, Boris Lalovic și Kevin Hardy câte 15p, Chris Cooper 13p, Mirel Dragoste 2p.

În următoarea etapă, CSU Sibiu joacă în deplasare la U-BT Cuj Napoca, sâmbătă, 14 ianuarie 2017, de la ora 20:00, meci care va fi transmis LIVE pe DigiSport.

Comentariul meu

Lasă un răspuns