Prima conferință națională a USR-ului se ține la Sibiu. Vin lideri din toată țara

429

Între 13-15 ianuarie 2017, peste 400 de membrii USR din toatã ţara se vor întâlni la hotelul Ibis din Sibiu pentru a dezbate rezultatele post-campanie şi viitorul tinerei formaţiuni politice, Uniunea Salvaţi România.

Conceputã iniţial ca un teambuilding al echipei extinse , întalnirea de la Sibiu s-a transformat, prin implicarea membrilor din teritoriu, într-o conferinţă naţională, pe a cãrei agendã se regãsesc teme de interes imediat precum “ Curente ideologice în USR”, “Extindere teritorialã”, dar şi o analizã a campaniei electorale din 2016 din perspectiva partidului.
“ Este o mare bucurie pentru noi sa organizãm la Sibiu prima întalnire a USR, un moment care va ramane cu siguranţã un punct de referinţă în istoria partidului. Au existat şi alte propuneri de oraşe pentru desfãşurarea acestui eveniment important, iar faptul cã Sibiul a fost ales sã gãzduiască această întâlnire este dovada că în centrul ţării bate inima unei filiale puternice”, a spus Raluca Amariei, preşedinta Filialei USR Sibiu.
La Sibiu sunt asteptaţi să sosească Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România la nivel naţional, Clotilde Armand, vicepreşedinte USR, membrii şi preşedinţi ai celor 42 de filiale naţionale, dar şi 28 de deputaţi şi 11 senatori desemnaţi să reprezinte această formaţiune politică în Parlament.
Lucrările USR se vor incheia duminică, 15 ianuarie la ora 12, printr-o conferinţă de presă susţinută in sala Turandot a Hotelului Ibis de Nicuşor Dan, preşedintele USR şi Raluca Amariei, preşedinta Filialei USR Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.