Primăria Sibiu spune că se face deszăpezire cu zece autospeciale. Care sunt prioritățile

0 706

În ciuda faptului că Sibiul arată dezamăgitor în ceea ce privește deszăpezirea, municipalitatea sibiană anunță că pe teren se află miercuri zece autospeciale cu plug și nisiparniță. Se acționează cu precădere pe drumurile în pantă.

Reprezentanții administrației locale anunță că acțiunile de deszăpezire continuă în municipiul Sibiu în contextul căderilor abundente de zăpadă. ”În prezent, în teren se află 10 autospeciale dotate cu plug și nisiparniță, 3 autobasculante cu lamă, 3 vehicule din care se împrăștie manual material antiderapant și un autogreder dotat cu lamă. Pe lângă acestea, un utilaj acționează în stațiunea Păltiniș”, se arată înt-o informare remisă către Ora de Sibiu de Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Trafic de coșmar în Sibiu. Ninge din nou iar străzile arată jalnic. Tu ce părere ai?
Drumurile în pantă au prioritate
Cei de la primărie spun că utilajele de deszăpezire vor intra cu prioritate pe drumurile în pantă și rampă și pe arterele principale. ”După degajarea acestora se va intra și pe străzile secundare. Acțiunea este îngreunată însă de cantitățile importante de zăpadă căzute în ultimele ore, dar și de temperaturile scăzute. Din data de 6 ianuarie, de la prima ninsoare și până în prezent se estimează că în oraș au fost împrăștiate aproximativ 1200 de tone de material antiderapant”, spune Mirela Gligore, Sef Serviciu Presă şi Comunicare la Primăria Municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.