Braconieri retinuți pentru vânătoare de mistreți la Sibiu

771

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu au depistat 4 sibieni bănuiți de braconaj cinegetic și uz de armă letală fără drept. De la aceștia, au fost ridicate arme de vânătoare cu glonț, lunete, un binoclu, lanterne, cuțite, cartușe, trei câini de vânătoare, două exemplare de mistreț vânate, precum și un autoturism de teren.

Potrivit unui comunicat remis către Ora de Sibiu, în data de 12 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu au depistat în extravilanul localității Loamneș, pe fondul de vânătoare, două autoturisme de teren despre care aveau indicii că desfășoară activități specifice vânătorii.
Polițiștii au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 61 de ani, domiciliați în localitățile Dumbrăveni și Loamneș, din județul Sibiu, iar în portbagajul unuia dintre autoturisme au depistat 3 arme de vânătoare cu glonț, 3 lunete, un binoclu, o lanternă, un cuțit, 20 de cartușe, trei câini de vânătoare, precum și două exemplare de mistreț vânate, mascul și femelă. Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic și uz de armă letală fără drept.
Armele, muniția, vânatul și autoturismul au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării.

FOTO:arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.