EXCLUSIV FOTO – Actorii americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan au aterizat joi seară la Sibiu. Au luat masa în oraș

591

Doi din cei mai cunoscuți actori din lume se află în aceste zile la Sibiu. Vorbim de celebrul actor Aaron Eckhart, cel care a jucat în filme precum Batman – Cavalerul Negru, Cod roșu la Casa Albă sau mai nou Sully. Actorul are probleme la un picior și se deplasează în cârje. Tot la Sibiu a sosit joi seară și Jeffrey Dean Morgan.

Aaron Eckhart a aterizat joi seară cu o cursă privată pe Aeroportul din Sibiu. Actorul american a putut fi vazut apoi în restaurantul Jacob Grill House din apropiere de Grădina Zoologică. Pentru că este cazat în apropiere la Hilton, Aaron a ales să vină pe jos în restaurant, deși merge cu ajutorul unor cârje.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan au aterizat la Sibiu. Filmează o reclamă la Hunedoara
Americanul este însoțit la Sibiu de o frumoasă blondă cu o înălțime de aproximativ 1.75 metri.aaron 3 1Personalul restaurantului nu l-a recunoscut în primă fază pe actor. Un sibian pasionat de filme l-a rugat pe american să facă o poză cu el și așa unul dintre ospătarii restaurantului a realizat cine este la masă. Și-a luat inima în dinți și a făcut și el o poză alături de cunoscutul actor de peste Ocean. Amabil Aaron a acceptat să facă fotografii cu cei ce au dorit acest lucru.aaron 2A servit apoi masa și nu a fost deloc pretențios. A comandat paste și legume la grătar. Cei doi s-au simțit foarte bine, iar după ce au servit cina s-au întors în hotelul unde sunt cazați.

Jeffrey Dean Morgan e și el la Sibiu
Coincidență sau nu în aceste zile un alt mare actor de peste Ocean se află și el la Sibiu și e cazat tot la Hilton. Vorbim de Jeffrey Dean Morgan, cel care a jucat în serialul Anatomia lui Grey, dar și în filme celebre precum Inamicul din Umbră sau Batman vs Superman. jeffry la hiltonJeffrey Dean Morgan și Aaron Eckhart filmează o reclamă în aceste zile în județul Hunedoara.jeffry Spre deosebire de Aaron, Jeffrey a stat departe de ochii lumi, dar s-a relaxat la SPA-ul hotelului și a mers în câteva locații mai discrete din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.