Avalanșă de reduceri după sărbători la marile magazine din Sibiu

200

Magazinele din centrele comerciale din România inclusiv în Sibiu, arată o schimbare tot mai clară de tendinţă, astfel că startul reducerilor nu mai are loc în 15 ianuarie, ci imediat după începutul anului, când vânzările scad dramatic după sărbători. Unii comercianţi au anunţat reduceri de până la 70% pentru întreaga luna ianuarie, iar alţii susţin că oferă discount-uri până la sfârşitul lunii februarie.

Comercianţii din mallul Promenada, cel mai cunoscut centru comercial deţinut de NEPI, aplică reduceri de până la 70%. Astfel, magazinele de îmbrăcăminte şi încălţămine din Promenada precum Enzo Bertini, Hervis, H&M, BSB , Stefanel sau Zara au reduceri între 30-55%.
Cea mai mare reducere din cadrul centrului comercial este de 70% şi este aplicată de magazinul de lenjerie intimă Jolidon.
În această perioadă, comercianţii organizează Shopping Night (Noaptea cumpărăturilor), un eveniment în care toate magazinele îşi prelungesc programul cu câteva ore, astfel încât clienţii să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru cumpărături.
În cadrul centrelor comerciale deţinute de NEPI, acest eveniment are loc pe parcursul lunii ianuarie, iar fiecare magazin îşi prelungeşte programul cu o oră sau două ore.
“În multe dintre mallurile din portofoliu, organizăm şi Shopping Night, eveniment care presupune prelungirea programului de funcţionare. În acea zi, pregătim diverse momente artistice, premii si surprize pentru a-i răsplăti pe cei care vin să prinda reducerile”, au declarat pentru News.ro, reprezentanţii NEPI.
NEPI are cea mai mare reţea de centre comerciale din România, ce include Mega Mall din Bucureşti, Shopping City Piatra- Neamţ, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, Severin Shopping Center, Aurora Mall Buzău, Shopping City Sibiu, Ploieşti Shopping City şi City Park Constanţa.
Cei care doresc să îşi completeze ţinuta cu articole din colecţia toamnă-iarnă pot profita de promoţiile din magazinele C&A, LC Waikiki şi H&M, unde găsesc haine şi accesorii reduse cu până la 50%.
La Deichmann, cel mai mare comerciant de încălţăminte cu amănuntul din Europa, la achiziţionarea unui produs la promoţie, a doua pereche beneficiază de reducere de 50%. În plus, la două perechi de încălţăminte alese la preţ redus, a treia este gratis, anunță News.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.