Încoronearea noului împărat al romilor a avut loc chiar înaintea înmormântării defunctului Iulian Rădulescu, funerariile având loc sâmbătă dimineață cu începere de la ora 11.00.

Iulian Rădulescu junior, fiul autointitulatului împărat al romilor Iulian I, va fi încoronat împărat, sâmbătă, înainte de plecarea cortegiului funerar de acasă către cimitir, decizia fiind luată de consiliul imperial, anunță mediafax.ro.
Mihai Mihai, membru în consiliul imperial, a declarat, vineri seara, că s-a decis ca Iulian al II-lea, fiul plecat în America al lui Iulian al I, să fie încoronat împărat, ca succesor al împăratului decedat. “Consiliul imperial al romilor a stabilit că Iulian Rădulescu al II-lea va fi numit împărat al romilor de pretutindeni. Romii din ţară care nu pot să vină sâmbătă la înmormântare trebuie să ştie că la ora 11 va fi încoronarea lui Rădulescu Iulian al II-lea, apoi vom proceda la înmormântarea împăratului Iulian I. Rădulescu Iulian al II-lea este fiul cel mare al lui Rădulescu Iulian I, băiatul care a fost plecat în America şi care s-a întors acum acasă”, a declarat presei Mihai Mihai.
Iulian Rădulescu al II-lea este stabilit în America din 1984, unde, potrivit membrilor comunităţii, are afaceri în transporturi.
Reprezentanţii comunităţii au spus că Iulian Rădulescu – fiul a venit în ţară înainte de sărbători pentru a fi alături de tatăl său, care era grav bolnav, iar după ce acesta a murit şi s-a întrunit consiliul imperial de coroană, Iulian al II-lea ar fi promis că se va întoarce definitiv în ţară, împreună cu familia, pentru a-şi duce la îndeplinire obligaţiile ce îi revin în noua calitate, de împărat al romilor.
Slujba de înmormântare va fi oficiată de regele autointitulat al romilor din România, Dorin Cioabă, care este şi pastor penticostal şi care a venit şi vineri seara să se roage la capul defunctului.

video

Împăratul autointitulat al romilor din România Iulian Rădulescu, a murit, joi, acasă, în Sibiu, anunţul fiind făcut de regele autointitulat al romilor, Dorin Cioabă.
„Ştiu că a fost internat şi cred că de luni e acasă. Era foarte bolnav, avea probleme cardiace”, a declarat Dorin Cioabă.
Surse medicale spun că Iulian Rădulescu a fost internat şi, la cererea familiei, a fost externat în urmă cu câteva zile. Autointitulatul împărat al romilor avea 79 de ani, s-a autoproclamat „împărat al romilor de pretutindeni” cu numele Iulian I şi s-a încoronat la 9 august 1993.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.