LIVE VIDEO – Liderii USR România dau declarații la Sibiu după prima conferință națională a partidului. Transmitem în direct (12.00)

217

Între 13-15 ianuarie, peste 400 de membrii USR din toatã ţara s-au întâlnit la hotelul Ibis din Sibiu pentru a decide viitorul partidului. Duminică de la 12.00, Nicuşor Dan, preşedintele USR şi Raluca Amariei, preşedinta Filialei USR Sibiu susțin o conferință de presă. Ora de Sibiu transmite live video declarațiile.

Conceputã iniţial ca un teambuilding al echipei extinse , întalnirea de la Sibiu s-a transformat, prin implicarea membrilor din teritoriu, într-o conferinţă naţională, pe a cãrei agendã se regãsesc teme de interes imediat precum “ Curente ideologice în USR”, “Extindere teritorialã”, dar şi o analizã a campaniei electorale din 2016 din perspectiva partidului.
La Sibiu au venit și Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România la nivel naţional, Clotilde Armand, vicepreşedinte USR, membrii şi preşedinţi ai celor 42 de filiale naţionale, dar şi 28 de deputaţi şi 11 senatori desemnaţi să reprezinte această formaţiune politică în Parlament.

LIVE VIDEO – Liderii USR-ului dau declarații la Sibiu după prima conferință națională a partidului. Transmisie în direct. Mai multe detalii aici: https://goo.gl/kkfOuc

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 15 ianuarie 2017

Lucrările USR se vor incheia duminică, 15 ianuarie la ora 12, printr-o conferinţă de presă susţinută in sala Turandot a Hotelului Ibis de Nicuşor Dan, preşedintele USR şi Raluca Amariei, preşedinta Filialei USR Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.