VIDEO – Nicușor Dan a anunțat la Sibiu că va candida la președinția USR-ului. Ce spune de ruperea partidului

221

Actualul președinte al Uniunii Salvați România a anunțat duminică la Sibiu într-o conferință de presă transmisă în direct pe Ora de Sibiu, că cel mai probabil va candida pentru șefia partidului la primul congres care va avea loc la Cluj.

Președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul Nicușor Dan, exclude ruperea partidului, afirmând că la reuniunea de la Sibiu a participat și Clotilde Armand.
„Singura noastră șansă este să continuăm împreună”, a declarat duminică, Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă, anunță agerpres.ro. Întrebat dacă este posibilă o rupere a USR, Nicușor Dan a răspuns negativ.

Nicușor Dan: USR nu a fost ajutat de SRI
Președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul Nicușor Dan, a declarat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul nu a fost ajutat de Serviciul Român de Informații (SRI). Nicușor Dan a spus că nu știa de declarațiile făcute de Alina Mungiu-Pippidi, care a afirmat că USR ar fi fost ajutat de către SRI. Liderul USR a spus că el dorește să o dea în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi, precizând că va lua legătura cu Departamentul Litigii din partid, în acest sens.
Nicușor Dan a anunțat că va candida la președinția USR la congresul care va avea loc în primăvară
Președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul Nicușor Dan, a anunțat că va candida pentru președinția partidului, la congresul care va avea loc în această primăvară.

LIVE VIDEO – Liderii USR-ului dau declarații la Sibiu după prima conferință națională a partidului. Transmisie în direct. Mai multe detalii aici: https://goo.gl/kkfOuc

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 15 ianuarie 2017

„Da, voi candida pentru președinte”, a spus Nicușor Dan, duminică, la Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă. În cadrul unei întâlniri cu 400 de membri la Sibiu, conducerea USR a stabilit data de desfășurare a congresului „fie în martie, fie în mai, la Cluj-Napoca.”
Nicușor Dan a mai precizat că data exactă a congresului va fi stabilită până la finalul acestei luni. Până la congres vor avea loc alegeri în toate filialele județene din țară ale USR.
Aproape 400 de membri ai USR s-au întâlnit în perioada 13-15 ianuarie, la Sibiu, la prima conferință națională a partidului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.