Afaceristul Mircea Bulboacă primește titul onorific de Ambasador al Sibiului

Omul de afaceri sibian, Mircea Bulboacă, va primi titlul onorific de ”Ambasador al Sibiului”. Distincția acordată de primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, i se acordă lui Mircea Bulboacă pentru prestigiul obținut pe plan național și pentru implicarea în comunitatea locală.

”Ambasador al Sibiului” este un titlu onorific inițiat de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului (AIOS) în urmă cu trei ani, oferit în fiecare an în cadrul Galei AIOS.
Evenimentul va avea loc joi, 19 ianuarie 2017, la ora 17:00, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu.
Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului a mai desemnat în trecut Titlul de „Ambasadori ai Sibiului” artiștilor Lia și Dan Perjovschi, jurnalistului Emil Hurezeanu și fostului consul al Germaniei în Sibiu, Thomas Gerlach.

Cine este Mircea Bulboacă
Mircea Bulboacă s-a născut în 09.01.1955, în localitatea Corneşti, județul Cluj. Între anii 1975-1980 a urmat cursurile Facultății de Construcţii, secţia C.C.I.A. Cluj. În perioada 1980 a fost repartizat la I.C.M.J. Sibiu, unde până în 1991 a ocupat funcția de şef bază de producţie.
În 1991 a înființat SC CON-A S.R.L. Din 2006 a renunțat la poziția de director general și a devenit președintele Grupului CON-A.
Societatea CON-A S.R.L. este una dintre cele mai mari companii de construcţii din ţară. ”Amprenta” societății în Sibiu se poate vedea la terminalului Aeroportului din Sibiu, Hotelul Ramada, noul sediu al Bibliotecii Astra, Centrul de Afaceri, Centrul pentru patrimoniu din Muzeul Astra Sibiu, dar și la alte edificii.
Numele CON-A este cunoscut la nivel național mai ales datorită construcției stadionul din Cluj Napoca şi a Sălii Polivalente de aici, în acest moment firma având în construcție stadioanele din Târgu Jiu și Craiova.
Pe lângă Grupul CON-A funcționează din ianuarie 2008 Fundația CONA-A, care și-a propus să sprijine comunitatea şi valorile din mediul sibian şi din întreaga ţară. Fundația s-a implicat constant în sprijinirea copiilor din medii defavorizate şi a familiilor/persoanelor aflate în situaţii critice prin acţiuni punctuale.
În plus, o altă societate din Grup, UNIMAT este extrem de activă în viața socială, fiind partener în numeroase competiții sportive sau proiecte incluse pe Agenda Cultural-Sportivă ori Comunitară a Municipiului Sibiu, susţinând evenimente din toate domeniile de activitate.

Afișări: 314 *se actualizează din oră în oră

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Afaceristul Mircea Bulboacă primește titul onorific de Ambasador al Sibiului

Omul de afaceri sibian, Mircea Bulboacă, va primi titlul onorific de ”Ambasador al Sibiului”. Distincția acordată de primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, i se acordă lui Mircea Bulboacă pentru prestigiul obținut pe plan național și pentru implicarea în comunitatea locală. ”Ambasador al Sibiului” este un titlu onorific inițiat de către Asociația pentru Înfrumusețarea Or

FOTO – Românul decedat în accidentul din Ungaria este din SIBIU. Se întorcea dintr-o cursă din Germania

Românul care a decedat în tragedia rutieră avută loc la granița dintre Ungaria și România este din Sibiu. Bărbatul de 40 de ani era în microbuzul alb lovit de autobuz și se întorcea dintr-o cursă

Weekend cu trei proteste într-o singură zi la Sibiu. Se știe traseul mitingului mare

Sibienii sunt invitați în acest weekend să participe la nu mai puțin de trei proteste în aceeiași zi. Duminică vom avea “Protestul Copiilor”, “Ora de lectură” şi Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor”. Organizatorul protestelor de

FOTO – Dispariția tânărului din Sibiu în Ungaria, șochează: ’’Un singur român a decedat şi acela este Puiuţul nostru’’

Locuitorii din cartierul sibian Lazaret sunt șocați de moartea șoferului în accidentul din Ungaria. Puiu Mihail Dan a lăsat în urma sa o soție și doi copii îndurerați, iar tot cei ce îl cunoșteau sunt

Elevii de la Școala I.L. Caragiale și Liceul Pedagogic, ”actori” la un concert educativ la Sala Thalia

Seria de concerte educative ”Muzica în pași de dans”, organizată de pentru elevi din școlile sibiene, a fost reluată vineri, 17 februarie 2017, la Sala Thalia. Peste 700 copii de la Şcoala Generală I.L. Caragiale şi

Primarul Șelimbărului explică ce înseamnă ’’Marea Unire’’ a comunei cu municipiul Sibiu

Edilul celei mai dezvoltate comune din județ a explicat vineri ce înseamnă pentru șelimbăreni punerea în aplicare a proiectelor comune de dezvoltare a Șelimbărului și municipiului Sibiu. Marius Grecu afirmă că patru astfel de proiecte

Loading...