Dezbatere importantă miercuri la Consiliul Județean Sibiu. Despre Ghidul Agendei Culturale 2017

119

Sala de Conferințe a Consiliului Județean Sibiu este miercuri gazdă pentru dezbaterea publică organizată în vederea definitivării  Ghidului de eligibilitate pentru Programul acţiunilor din domeniul culturii în judeţul Sibiu pe anul 2017.

În conformitate cu dispoziţiile art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Judeţean Sibiu, Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu aduce la cunoştinţă publică faptul că urmează să iniţieze Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru Programul acţiunilor din domeniul culturii în judeţul Sibiu pe anul 2017.
Persoanele fizice sau juridice interesate au putut depune în scris, până în data de 28.01.2017 propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare la Ghidul de eligibilitate pentru Programul acţiunilor din domeniul culturii în judeţul Sibiu pe anul 2017.
Ghidul de eligibilitate pentru Programul acţiunilor din domeniul culturii în judeţul Sibiu pe anul 2017, împreună cu anexele aferente poate fi consultat pe site-ul propriu al Consiliului Judeţean Sibiu, www.cjsibiu.ro, precum şi la sediul Consiliului Judeţean Sibiu, strada G-ral Magheru, nr. 14, Serviciul Strategii Dezvoltare Economică şi Socială.
Atât în vederea elaborării Ghidului de eligibilitate care să țină cont în egală măsură și de opiniile și comentariile tuturor celor interesați, cât și în perspectiva conturării unei Strategii județene de dezvoltare în domeniul culturii și a sportului, Consiliul Județean Sibiu dorește organizarea unei dezbateri publice în data de 18.01.2017.
Aceasta are loc de la ora 12.00 în Sala de Conferințe a Consiliului Județean Sibiu la dezbaterea publică organizată în vederea definitivării  Ghidului de eligibilitate pentru Programul acţiunilor din domeniul culturii în judeţul Sibiu pe anul 2017.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.