Primăria donează bradul de Crăciun din Piața Mare. Unde va ajunge acesta

117

Astăzi a fost tăiat bradul de Crăciun care a împodobit piața centrală a orașului mai bine de două luni. Reprezentații primăriei spun că trunchiul arborelui urmează să fie valorificat de către Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi.

”Ornamentele de sărbători din Piața Mare au fost demontate, iar astăzi a fost tăiat și bradul de Crăciun care a împodobit piața centrală a orașului mai bine de 2 luni. Lemnul nu se va pierde însă, trunchiul arborelui urmând să fie valorificat de către Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi. Din acesta se vor fabrica acei lați care susțin și protejează pomii tineri plantați în oraș.”se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu.

Bradul a fost achiziționat în noiembrie anul trecut, în urma unei proceduri de achiziție, de la Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A. din Brașov. În cei 28.000 de lei, plus TVA, au fost incluse atât costul bradului propriu-zis, cât și costurile generate de recoltarea lui, transportul pe o distanță de aproximativ 200 de km și amplasarea acestuia în Piața Mare. Cel mai ridicat cost l-a generat transportul, susțin reprezentanții Primăriei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.