brad

Astăzi a fost tăiat bradul de Crăciun care a împodobit piața centrală a orașului mai bine de două luni. Reprezentații primăriei spun că trunchiul arborelui urmează să fie valorificat de către Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi.

”Ornamentele de sărbători din Piața Mare au fost demontate, iar astăzi a fost tăiat și bradul de Crăciun care a împodobit piața centrală a orașului mai bine de 2 luni. Lemnul nu se va pierde însă, trunchiul arborelui urmând să fie valorificat de către Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi. Din acesta se vor fabrica acei lați care susțin și protejează pomii tineri plantați în oraș.”se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu.

Bradul a fost achiziționat în noiembrie anul trecut, în urma unei proceduri de achiziție, de la Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A. din Brașov. În cei 28.000 de lei, plus TVA, au fost incluse atât costul bradului propriu-zis, cât și costurile generate de recoltarea lui, transportul pe o distanță de aproximativ 200 de km și amplasarea acestuia în Piața Mare. Cel mai ridicat cost l-a generat transportul, susțin reprezentanții Primăriei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu