Teatrul de Balet Sibiu a pus în vânzare biletele pentru spectacolele lunii februarie

192

„Anna Karenina” și o gală de balet sunt cele două spectacole pe care Teatrul de Balet Sibiu le propune publicului din Sibiu, în luna februarie.

În lipsa unei săli proprii de spectacole, evenimentele vor avea loc la Sala Thalia și la Cercul Militar Sibiu. Vineri, 10 februarie 2017, de la ora 19:00, va fi prezentat la Cercul Militar Sibiu spectacolul de balet neoclasic „Anna Karenina”. La Sala Thalia, TBS va prezenta vineri, 24 februarie 2017, de la ora 19:00, prima gală de balet din acest an, spectacol ce va reuni pe scenă momente din cele mai îndrăgite balete din repertoriul clasic internațional, dar și producții coregrafice neoclasice și contemporane. Biletele pentru spectacolele lunii februarie pot fi cumpărate începând de astăzi online, fără niciun cost suplimentar, de pe siteurile bilet.ro, kompostor.ro și direct de pe pagina de facebook a TBS sau din punctul de vânzare situat în Piața Mare, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F.
„Anna Karenina”, un spectacol emoționant realizat de maestrul coregraf Ioan Tugearu
Spectacolul de balet neoclasic „Anna Karenina” a avut premiera la Teatrul de Balet Sibiu în data de 25 noiembrie 2015. Coregrafia spectacolului este realizată de maestrul coregraf Ioan Tugearu. Alături de acesta, au lucrat pentru premiera spectacolului Mirela Simniceanu (asistent coregrafie) și Viorica Petrovici (scenograf). Muzica spectacolului reprezintă un colaj muzical realizat din lucrările lui P. I. Ceaikovski de către Ioan Tugearu și Antonel Oprescu. Premiera din 2015 a spectacolului a fost dansată de balerinii Ada Gonzalez și Ovidiu Matei Iancu. Reprezentația din acest an a spectacolului îi va aduce în rolurile principale pe Ayaka Nagai în rolul Annei Karenina, Kirill Ermolenko în rolul lui Alexei Vronski, Jonathan Milton în rolul lui Alexei Karenin, Gabriella Delgado în rolul lui Kitty și Claudiu Buldan în rolul acarului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.