VIDEO – Protest împotriva legii grațierii în Piața Mare. Aproximativ 200 de sibieni în Centrul Istoric

0 282

Sibienii au participat şi joi seara la un protest împotriva aprobării Legii Amnistiei și Grațierii. Aceasta are loc în Centrul Istoric a primit aviz favorabil.

”Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a avizat favorabil desfășurarea acestui protest pe domeniul public pentru perioada 19 ianuarie – 1 februarie, în intervalul orar 18 – 20. Traseul de desfășurare avizat este Piața Mare – strada N. Bălcescu (Farmacia 24) – retur. Traseul poate fi efectuat de 2 ori în fiecare zi de protest”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Proteste joi și duminică
Conform estimărilor organizatorului, la protest ar urma să participe 300-400 de persoane. ” Protestul împotriva grațierii și a amnistiei este autorizat pentru toată luna ianuarie, cu traseu Piața Mare-Nicolae Bălcescu-Piața Mare. Ne revedem în număr cât mai mare în seara asta (19 ian) la ora 18:00 și duminică (22 ian) – când va avea loc un protest național”, se arată într-o informare postată pe pagina evenimentului pentru protest, pe Facebook. Urmariti mai jos înregistrarea transmisiei live din Piața Mare.

LIVE VIDEO – Protest împotriva legii grațierii în Piața Mare a Sibiului. IMAGINI ÎN DIRECT! Detalii la link-ul https://goo.gl/vmtYrg

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 19 ianuarie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.